Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tradicional exposició de pessebres torna a l’interior de la capella dels Dolors

L’exposició de pessebres de Nadal ha tornat enguany a la seva cita recuperant una part important de la normalitat perduda en l’edició del 2020 a causa de les restriccions de la pandèmia.

Els diorames s’han instal.lat a l’interior de la capella dels Dolors de la Plaça Jaume I, tornant així al seu espai més tradicional que l’any passat va haver de quedar en desús.

Fins a 15 diorames es poden visitar a l’exposició d’aquest any. Es combinen les creacions més clàssiques amb les més avantguardistes com és el cas de la realitzada per Remei Sogas en la que els Reis Mags i els personatges representats llueixen mascaretes de protecció.

Des del dia 13 de desembre, a més, també hi haurà pessebres de l’Associació a l’interior de la basílica de Santa Maria, a l’església de Sant Francesc i a la farmàcia Miralles. Cal destacar que el pessebre de l’església de Sant Francesc es convertirà en permanent i, per tant, es podrà visitar durant tot l’any més enllà del període nadalenc.

L’exposició a la capella dels Dolors estarà oberta fins el proper 9 de gener de dilluns a diumenge. Els dies laborables obre de 6 a 8 de la tarda i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: