Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Polifònica recupera el Glòria d’Antonio Vivaldi dins el Concert de Sant Esteve

El concert tindrà lloc el 26 de desembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca, en col·laboració amb l’Orquestra de Cambra Terrassa’48 i solistes, sota la direcció del mestre Josep Prats.

Prats acaba de deixar la direcció de la Coral Cantiga després de 40 anys al capdavant d’aquesta prestigiosa formació barcelonina. El concert es completarà, com s’escau en aquestes dates, amb una selecció de nadales tradicionals harmonitzades per a cor i orquestra, amb l’estrena, per cloure el programa, de la cançó El Dimoni Escuat en una versió del reconegut compositor Albert Guinovart. La venda anticipada d’entrades es fa als establiments Òptica Lacortset del carrer de la Cort, Tintoreria Juncosa al carrer La Parellada i Torrons Garcia Sirvent al carrer del Carme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: