Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major de Vilafranca 2022 ja té administradors

Són la Mariona Gusi Torres, l’Ernesto Ginebra Pérez, la Sandra Castaño Escofet, el Raimon Escofet Güell i el Felip Ortega Garrido.

Aquest dijous al vespre, l’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura Ricard Rafecas van donar a conèixer els administradors de la Festa Major de Vilafranca. Són la Mariona Gusi Torres, l’Ernesto Ginebra Pérez, la Sandra Castaño Escofet, el Raimon Escofet Güell i el Felip Ortega Garrido.

L’alcalde, Pere Regull, ha explicat que s’hi va posar en contacte per primera vegada aquest dilluns i que tots cinc van contestar que sí.
L’Ernesto Ginebra té 33 anys i treballa com a coordinador de menjador i d’extraescolars. És membre de la comissió de Carnaval i ha format part del Ball de Gitanes. Quan li van comunicar es va emocionar.

Sandra Castaño té 45 anys, treballa com a tècnica administrativa i comercial del departament de vendes d’un celler, membre dels Castellers de Vilafranca i va ser responsable de la botiga de la colla. Confessava que va dir que sí de seguida, perquè una oportunitat així no es pot deixar escapar.

La Mariona Gusi té 25 anys, és jurista i treballa al Registre de la Propietat de Vilafranca. Ha estat monitora del GEP i forma part del Ball de Cotonines. Explicava que quan li van proposar es va posar a plorar.

El Raimon Escofet té 50 anys i és professor de l’Intermunicipal de Sant Sadurní, és administrador i gerent de Penedès Languages, Robotix Penedès i el Centre d’Estudis Parèntesis. És també president del patronat de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

El Felip Ortega té 47 anys, és enginyer tècnic en telecomunicacions, ha estat membre del Ball de Gitanes i actualment forma part dels Xicots i Ball de Malcasats. Quan li van proposar, també ho va tenir clar des del principi.

El quintet d’enguany treballarà per una Festa Major 2022 que esperen que sigui el més normal possible. Confessen que els seus predesesors van demostrar molta resiliència i ells seguiran el camí de la millor manera i amb moltes ganes i il·lusió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: