Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jesús Castillo presenta el seu primer llibre de relats ‘Llums de far i converses de barana’

Jesús Castillo presenta el seu primer llibre de relats ‘Llums de far i converses de barana’

La primera presentació es farà el divendres vinent, 17 de desembre, a les set de la tarda a l’Agrícol de Vilafranca.

Un acte que anirà a càrrec del poeta Miquel Cartró, i de l’escriptor, Toni Bonet. L’acte següent es farà dissabte a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, a Igualada, a càrrec de l’artista Teresa Riba. També es faran actes de presentació a Sant Pere de Ribes el diumenge, a Cambrils el dilluns 20 de desembre i finalment, el dimarts dia 21, a Vilanova i la Geltrú.

Llums de far i converses de barana’ és un conjunt de 120 relats breus poc convencionals. La majoria són reflexions del protagonista, un faroner a través de converses amb la barana del far o amb Elna, escultura de l’artista igualadina Teresa Riba, creada per compartir-la i a la seva manera ajudar la gent.

El vilafranquí Jesús Castillo és llicenciat en historia i Graduat Superior en arxivística. En l’àmbit de la recerca històrica ha participat en diverses publicacions d’història local a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: