Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Reis d’Orient arribaran a Vilafranca amb una nova estrella i nous personatges

A hores d’ara la previsió és que es faci cavalcada. No obstant això, pot variar en cas que les autoritats sanitàries dictin noves mesures per contenir el contagi de la Covid-19.

La comitiva reial es concentrarà a l’Auditori Municipal per tal de descansar de les jornades de viatge, i amb les carrosses que l’Ajuntament de Vilafranca posarà al seva disposició, sortiran a les 18h per fer un recorregut pels carrers de Vilafranca i saludar les famílies vilafranquines. La cavalcada presentarà algunes sorpreses, com una nova estrella i la incorporació de personatges.

El recorregut de la Cavalcada serà el següent: avinguda Catalunya, carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran, Noi Moliner, avinguda Tarragona, rambla Nostra Senyora, carrer Sant Joan, plaça Sant Joan i plaça de la Vila.

Aproximadament a les 19.30h els Reis i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça on seran rebuts a l’entrada de l’Ajuntament per l’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas. Després que l’alcalde els hagi donat la benvinguda i els hi hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar s’adreçaran al públic. En acabar, la comitiva continuarà el seu recorregut pels c. Cort, General Prim, Hermenegild Clascar i pl. Era Enrajolada per, seguidament, preparar-se per a una llarga nit de visites a totes les llars de Vilafranca per deixar els regals que tenen preparats i que els infants hauran demanat a les seves cartes.

Enguany per motius de seguretat no es distribuiran caramels en el decurs de la cavalcada. Així mateix es demana al públic assistent que s’eviti generar aglomeracions i que es distribueixi al llarg de tot el recorregut. Justament s’ha escollit un itinerari amb carrers i avingudes amples per afavorir la seguretat. Es recorda l’obligatorietat de portar mascareta en tot moment i especialment quan no es pugui mantenir la distància de seguretat d’1.5 metres.

A hores d’ara la previsió pel que fa a la cavalcada és aquesta. No obstant això, pot variar en cas que les autoritats sanitàries dictin noves mesures per contenir el contagi de la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: