Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs Abigail Garrido i Lluís Valls es mantenen a la nova l’executiva del PSC

Abigail Garrido i Lluís Valls es mantenen a la nova l’executiva del PSC que ha sortit del Congrés extraordinari celebrat aquest cap de setmana a Barcelona.

El PSC de l’Alt Penedès -Garraf ha participat aquest cap de setmana al Congrés extraordinari dels Socialistes de Catalunya on Salvador Illa ha pres el relleu com a primer secretari al Miquel Iceta.
Durant la jornada de dissabte va intervenir el Primer Secretari de la Federació, Juan Luis Ruiz, per agrair la feina feta a Miquel Iceta durant aquest anys i va destacar l’objectiu d’aquest congrés extraordinari perquè servís per «reafirmar el lideratge de Salvador Illa per avançar cap a poder governar Catalunya i seguir impulsant el partit des del municipi més gran al més petit».
Juan Luis Ruiz també va destacar especialment «la importància de les visites als territoris per entendre la diversitat territorial i social que tenim».

Un equilibri territorial que es manté en la nova executiva presentada dissabte i aprovada diumenge pels delegats i delegades del Congrés i on l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido assumeix la secretaria de Moviments Socials i el candidat socialista a Gelida, Lluís Valls, la de Memòria Històrica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: