Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pregó de Tana Collados inicia els actes oficials de la Fira del Gall

Tana Collados ha pronunciat el Pregó de la Fira del Gall amb bons auguris per un producte de qualitat com és el gall del Penedès

La resiliència ha estat la paraula més repetida en el transcurs de l’acte protocol·lari que inicia les activitat de Fira del gall, com és el pregó. Un pregó que pronunciava la periodista Tana Collados. La regidora de Turisme, Dolors Rius, iniciava l’acte assenyalant la resiliència d’una activitat amb més de 300 anys d’història capaç de superar reptes com en aquests moments la crisi generada per la Covid. Tana Collados també feia referència a la resiliència en aquest sentit, d’un sector, el de la restauració que s’ha d’adaptar als nous temps. També assenyalava que la tendència de futur és reduir el consum de proteïna animal, menjar menys però millor i per això augurava un bon futur pel gall del Penedès.

Finalment l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, també parlava de resiliència en la cloenda de l’acte. La que demostra el Penedès amb productes com el gall o el vi, que junt amb la fira són un exponent de les tradicions de casa nostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: