Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de la Fundació Pinnae ha anomenat Joan Melero nou director

Melero pren el relleu d’Antoni Gistau, que s’ha jubilat al desembre, tot finalitzant l’exercici 2021.

La Fundació Pinnae està present al territori mitjançant la convocatòria d’impuls social pel territori, amb impacte a tota la Vegueria; també amb l’oferta d’equipaments sociosanitaris per a la gent gran, integrats per la residència Inglada Via, els allotjaments tutelats del carrer Sant Bernat i el nou centre de dia del Tívoli; i el Festival Solidari MusicVeu. Tanmateix, a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer s’acullen exposicions temporals tot l’any.

La Fundació també manté actius 12 casals d’avis, amb convenis amb diferents Ajuntaments, i dóna suport al Vilapensa, a la campanya de Vilafrancs, a la campanya ‘Cap nen sense joguina’ de la Creu Roja, a les Aules de la Gent Gran i al Tercer Sector afectat per la Covid-19, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: