Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat setmanal dels Monjos ha celebrat el trentè aniversari

El mercat dels Monjos és un dels més concorreguts del seu entorn i aplega cada diumenge més de 4.000 persones que es desplacen fins al municipi per gaudir d’un matí de lleure i compres.

Un dels paradistes més antic és l’Ángel González. La creació del mercat va coincidir amb la variant de la N-340.  La celebració ha comptat aquest diumenge amb la presència de l’alcaldessa Imma Ferret, el regidor de mercats o l’ex alcalde Jordi Girona, impulsor del projecte. Per dinamitzar la jornada, es van repartir bosses dissenyades especialment per a l’ocasió que es van intercanviar per tiquets de compra de les parades del mercat i als comerços del municipi. La jornada també va comptar amb la participació d’uns personatges d’animació del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: