Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CSAPG restringeix temporalment l’accés d’acompanyants i visites als seus hospitals

La mesura entra en vigor aquest dimarts 28 de desembre.

Davant la situació epidemiològica actual, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat, restringeixen totalment les visites de familiars i acompanyants de pacients a tot l’hospital des d’aquest dimarts. La mesura té l’objectiu de garantir el manteniment d’una assistència de qualitat i segura per a tots els pacients.

Es permet de forma excepcional l’acompanyament de pacients amb criteri mèdic. Per pal·liar en la mesura del possible aquesta situació, es reforça el protocol de canals alternatius d’informació als familiars dels pacients ingressats i atesos a Urgències, en especial la informació telefònica.
La propera setmana es revisarà el protocol en funció de la situació pandèmica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: