Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua amb un lleuger increment el nombre d’ingressats per Covid a l’Alt Penedès i Garraf

Malauradament també s’ha hagut de lamentar una nova víctima mortal per la pandèmia a l’Hospital dels Camils de Sant Pere de Ribes.

Aquest és el balanç de l’informe de seguiment de la pandèmia que ha publicat avui, dijous, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. Al Garraf hi ha ara 20 persones ingressades, tres més de les que hi havia a l’informe del dilluns. A l’hospital de Vilafranca hi ha 5 persones ingressades, dues menys de les que hi havia en l’anterior informe. Respecte a les víctimes de la pandèmia s’ha incrementat en una persona més el registre del Garraf, arribant a les 193 persones mortes. A l’Alt Penedès es manté en 94, des de que es va iniciar la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: