Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç positiu de la fira del gall tot i els canvis d’última hora per la situació sanitària

Els canvis d’última hora, deguts a l’evolució de la situació sanitària, han estat el més complicat de gestionar.

Aquest 2021, i després del parèntesi que va representar l’edició de l’any passat que es va celebrar amb un format totalment restringit al centre de la vila, s’ha recuperat una certa normalitat i l’espai habitual tot i que amb algunes modificacions per adaptar-se a les normatives covid.

Els canvis d’última hora, deguts a l’evolució de la situació sanitària, han estat el més complicat de gestionar però ahir, a les portes de donar per tancada la fira, el balanç era positiu segons la regidora de Turisme M. Dolors Rius.

Al pavelló gastronòmic s’han aplicat les mesures habituals en els restaurants, amb el certificat covid, el rentat de mans i la mascareta fins el moment de menjar. A l’espera que de cara al proper any ja es pugui fer una Fira del Gall al 100% normal, la d’aquest 2021 s’ha organitzat aplicant al màxim les mesures anti-covid i mirant d’aprofitar els amplis espais a l’aire lliure del parc de Sant Julià.

Dolors Rius comenta que aquest any s’han extremat també les mesures sanitàries amb les peces d’aviram, que han passat una prova PCR i s’instal·laran en un espai tancat. Concretament al pavelló firal de la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: