Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la gran festa de l’hoquei solidari amb el 21è Joan Petit Nens amb Càncer

Després de suspendre l’edició del 2020, aquest 2021 la cita s’ha recuperat amb un format molt semblant a l’habitual

Aquest cap de setmana el pavelló d’hoquei de Vilafranca ha tornat a viure una gran jornada d’hoquei i solidaritat, amb la 21a festa-torneig Joan Petit Nens amb Càncer. L’edició número 20 no es va celebrar l’any passat per la pandèmia de coronavirus, però enguany s’ha pogut tornar a realitzar amb gairebé plena normalitat.

Un total de 6 hores de partits a la poliesportiva amb la participació de gairebé una trentena de clubs d’arreu de Catalunya. El millor pretext per l’objectiu final de la jornada: recaptar fons per combatre les malalties oncològiques infantils.

El torneig està organitzat per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, presidida per Joan Torner. El Joan Petit també ha comptat amb el suport i col·laboració del Club Patí Sant Ramon i el Patí Vilafranca.

El punt àlgid del dia es va produir al punt de la 1 del migdia. En la presentació de tots els equips participants, va tenir lloc una actuació conjunta dels Castellers de Vilafranca, els Xicots i els Falcons. També van prendre part el drac petit i els gegants de la festa major petita. Enguany, el padrí del torneig ha estat el vocalista de la banda Buhos, Guillem Solé.

A l’historial de municipis organitzadors del torneig, Vilafranca figura dues vegades, sumant la del 2021 a la celebrada fa 15 anys, el 2006. En total, prop de 400 infants van participar al Torneig Joan Petit del 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: