Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca comptarà amb una 50a d’actes per celebrar el Nadal i recuperarà la cavalcada de Reis

També torna la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon que obrirà les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i es farà la recollida de cartes als diferents barris

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat el programa d’actes per a les festes de Nadal que recull tant les activitats que organitzen els serveis municipals com les entitats de la Vila. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, ha donat a conèixer el programa amb una cinquantena d’actes que abastaran des del 3 de desembre, quan obrirà la Fira de Santa Llúcia i s’encendrà la il·luminació nadalenca als carrers, fins al 5 de gener, quan la Cavalcada de Reis posarà punt i final a les festes. El regidor Montfort qualificava el programa com a “molt potent” i anunciava que totes les activitats es realitzaran “adaptant-se a les mesures sanitàries vigents en cada moment i els possibles canvis i la programació actualitzada es podran consultar a la web”. Per la seva banda, l’alcalde remarcava que la campanya de Nadal és un ”moment important per a la vila des d’un punt de vista econòmic, comercial, cultural i social’’.

Un altre dels actes que tindrà lloc durant la campanya de Nadal és la Fira del Gall el cap de setmana del 18 i 19 de desembre. Per quart any consecutiu també torna la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon que obrirà les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i es farà la recollida de cartes als diferents locals de les associacions de veïns i veïnes.

Per culminar els actes nadalencs, el 5 de gener a la tarda es recuperarà la Cavalcada de Reis que serà molt semblant a l’habitual però amb carrers més amples per evitar aglomeracions.
Tots els actes es podran trobar en els programes que es repartiran per les escoles de la Vila i pels equipaments municipals, així com també a la web municipal www.vilafranca.cat/nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: