Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra la Setmana Europea de Prevenció de Residus

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una programació d’activitats especials per celebrar la 13a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La setmana té lloc del 22 al 28 de novembre i que enguany es centra en el binomi “Comunitats circulars, comunitats sostenibles”.

Les activitats s’emmarquen també dins la campanya “Mou-te pel zero a Vilafranca!” per promoure la reducció de residus i el comerç local a través d’activitats de sensibilització ciutadana.

Dimarts hi ha un taller de cuina d’aprofitament que tindrà lloc al Mercat de Sant Salvador, a dos quarts de set de la tarda. El dimecres, i adreçat a les empreses, se celebrarà un Marketplace a l’espai Àgora sota la temàtica “Economia circular: bioeconomia en empreses agrícoles i agroalimentàries i la seva cadena de valor”. El dijous es farà un taller de Batch Cooking al Mercat de la Carn, a dos quarts de set de la tarda. Totes les activitats presencials es combinen amb els reptes que la ciutadania pot assolir mitjançant l’ús de l’aplicació mòbil Go Zero Waste. D’aquesta manera s’aconsegueixen punts per optar a premis i descomptes al comerç local i les entitats de la ciutat. Els premis poden ser productes que ajuden a la reducció de residus o recompenses i descomptes sempre relacionats amb el teixit cultural i comercial del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: