Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull el Congrés Internacional de l’Enologia i del Cava

El Congrés Internacional ACE de l’Enologia i del Cava i La Nit de l’Enologia 2021 té lloc aquest divendres a Vilafranca.

L’esdeveniment és un punt de trobada de referència dels enòlegs i enòlogues i ha tingut lloc presencialment a les instal·lacions de l’Enològica però també s’ha pogut seguir on-line arreu del món.

En aquesta edició, el lema del congrés és ‘Biomolècules i innovació disruptiva en enologia’ i l’objectiu és abordar les noves funcions de la molecularitat i el processament de dades.El congrés ha començat amb una sessió teoricopràctica sobre l’ús i el processament de dades per a la caracterització sensorial del vi i la seva aplicació en celler a càrrec de la doctora María Pilar Sáenz, investigadora de l’Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino.

El congrés està organitzat pel Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l’Associació Catalana d’Enòlegs amb la col·laboració de la Confraria del Cava de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: