Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC fa un acte de celebració per acompanyar Montse Romagosa en el relleu a Arnabat

Montse Romagosa recorda que ha estat un relleu pactat i destaca la importància de que una dona ocupi aquest càrrec en el temps que queda fins a les eleccions municipals.

Aquest dijous al vespre el pati de Vinseum acollia un acte de celebració organitzat per Vilafranca en Comú. Volia ser un acte per acomiadar Ramon Arnabat com a líder del partit per donar la benvinguda a Montse Romagosa al capdavant del grup. En paraules als mitjans, Montse Romagosa recordava que ha estat un relleu pactat i destacava la importància de que una dona ocupés aquest càrrec en el temps que queda fins a les eleccions municipals.
L’acte volia ser un apropament del partit als simpatitzants i ciutadania. Havia de comptar també amb la presència de la diputada d’En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, que finalment no va poder assistir per problemes de salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: