Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la pista de gel a Vilafranca coincidint amb la campanya de Nadal de Centre Vila

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila recupera aquest mes de desembre la pista de gel, motor de la campanya de Nadal del comerç a Vilafranca.

Amb aquesta iniciativa els comerciants confien poder normalitzar el comportament del sector després de l’aturada que van patir l’any passat a causa de la Covid-19. La presidenta del Centre Vila, Marta Vivas, assenyala que la presència de la pista a la rambla oferirà una imatge de recuperació d’una certa normalitat per les festes de Nadal.

La pista s’inaugurarà el 4 de desembre i estarà oberta fins el 2 de gener, coincidint amb les festes de Nadal i Cap d’Any. Centre Vila manté enguany el compromís amb la Fundació l’Espiga, que assumeix la creació de guarniments que les botigues associades posaran als seus aparadors.

Enguany l’associació de comerciants també col·labora amb el grup Entrem que assumeix el repartiment d’una flor de Nadal que cada botiga tindrà a l’entrada.

La campanya de Nadal s’encentarà aquest cap de setmana amb la campanya del Black Friday.

Des del Centre Vila apunten que al Black Friday és una de les campanyes que s’ha consolidat més ràpidament amb bons resultats de compra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: