Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Talent Femení prepara la sisena edició dels seus premis amb un sopar de caire benèfic

A banda de lliurar els guardons a les dones premiades, la gala destina part de la recaptació al projecte ‘Terra, vine i dona’ per empoderar dones que han patit maltractaments

El proper 26 de novembre es farà aquesta gala en que l’entitat lliurarà els guardons a les 10 dones premiades del 2020 i a les 10 d’aquest 2021. A més, es farà entrega a la cuinera Carme Ruscalleda del premi d’honor de l’associació.

Com explica la presidenta de Talent Femení, Susana Villagrasa, el sopar té també una vessant solidària important ja que destina part de la recaptació al projecte ‘Terra, vine i dona’ adreçat a empoderar dones maltractades.

Enguany la festa es farà Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, on Talent Femení obrirà nova seu properament. L’associació la formen actualment 177 dones emprenedores de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: