Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Set anys del Casal Popular de Vilafranca La Gueralda

El Casal Popular La Gueralda ha celebrat el seu setè aniversari amb el caliu de la gent que forma part del projecte.

Amb activitats durant tot el cap de setmana, el gruix de la celebració va tenir lloc el dissabte al parc de l’1 d’octubre. Allà, un dels membres de la comissió gestora del Casal, Arnau Cobo, destacava el bon balanç que fan dels set anys de vida del projecte.

La implicació de la gent que forma part del Casal Popular La Gueralda és clau per dotar de vida l’espai. És per això que Cobo posa el focus en la bona salut de les entitats de l’esquerra independentista, que s’encarreguen d’organitzar activitats i dinamitzar el casal.

La celebració del setè aniversari ha comptat amb activitats infantils, actuacions i música en directe, vermuts, concurs de paelles i molt més. També s’ha estrenat una nova imatge i la façana del local, al carrer Sant Raimon de Penyafort, està sent renovada amb un mural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: