Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe ha iniciat les obres de millora de l’estació de Vilafranca

Els treballs suposen una inversió de 2,7 milions d’euros i han estat adjudicats a l’empresa COPCISA.

La construcció de rampes d’accés al vestíbul, a més de la renovació dels ascensors, permetrà que l’estació sigui totalment accessible. L’obra civil disposa d’un termini d’execució de 15 mesos des de l’inici de les actuacions. Les principals actuacions consistiran en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible. Es renovaran integralment els ascensors, un d’ells amb connexió directa entre vestíbul, andana i passarel·la. També es construirà una rampa d’accés al vestíbul a l’entrada principal de l’estació i es prolongarà el vestíbul amb nova zona d’atenció al viatger. s’adequaran els lavabos amb la supressió de barreres arquitectòniques i es farà una nova pavimentació i configuració de vorada segons normativa d’accessibilitat a totes les andanes. Finalment les obres també contemplen l’adequació i millora de l’enllumenat de vestíbul i andanes i millores en els sistemes d’informació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: