Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor i periodista Miquel Fañanàs presenta al Vinseum el llibre ‘Les drassanes del Rei’

El gironí Miquel Fañanàs ha presentat al Vinseum el seu darrer treball novelístic que té com a element cabdal la figura del rei Pere el Gran que va morir a Vilafranca.

A ‘Les drassanes del Rei’, Fanañàs, reconegut escriptor de novel.les històriques i periodista, relata la vida d’aquest rei que va ordenar la construcció de les drassanes barcelonines a partir de les quals va poder expandir el seu domini per la Mediterrània.

Fañanàs explica que aquesta nova obra és una biografia novel.lada del rei Pere el Gran. A part d’elements històrics, el text té diferents components d’intriga i novel.la negra molt habituals també en la bibliografia de l’escriptor i periodista gironí Miquel Fanañàs es va mostrar molt satisfet de poder presentar el seu treball a Vilafranca que és una ciutat de referència en la biografia del rei Pere el Gran.

L’autor també va reconèixer que en aquesta obra hi ha destinat més temps i dedicació que en qualsevol de les altres que ha escrit i que ha necessitat molta documentació per a poder tirar endavant el treball amb el màxim rigor possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: