Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades sobre mobilitat reivindiquen posar el focus fora de l’àrea metropolitana

Es tractava d’unes jornades organitzades des de l’Associació PTP amb l’objectiu de donar veu a les entitats i experts del territori català per oferir solucions i mirades sobre la mobilitat

El passat cap de setmana Vilafranca va acollir unes jornades sobre mobilitat sostenible per tractar les problemàtiques relacionades amb el transport més enllà de l’àrea metropolitana. Es tractava d’unes jornades organitzades des de l’Associació per la Promoció del Transport Públic amb l’objectiu de donar veu a les entitats i experts del territori català per oferir solucions i mirades respecte al problema de la mobilitat. El delegat de PTP a l’Alt Penedès, Albert Parés, destacava que la nostra comarca és un gran exemple de que el transport públic se centra només a Barcelona.

El president de PTP, Adrià Ramírez, concretava algunes solucions que està proposant l’associació per revertir aquesta situació i millorar la mobilitat als municipis externs a l’àrea metropolitana.

Les jornades van constar d’un primer dia, dissabte, amb ponències i taules de debat i un segon dia, diumenge, amb una visita als cellers de la Família Torres on s’explicava la seva política mediambiental de reducció de CO2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: