Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Auditori Municipal de Vilafranca, nominat als premis ARC

L’Auditori Municipal de Vilafranca, nominat als premis ARC

L’equipament municipal torna a optar aquest 2021 al guardó de millor programació musical.

Aquest 2021 torna optar al guardó de millor programació musical. Els Premis ARC són atorgats per l’Associació ARC que, des de fa 45 anys, agrupa els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya. Els premis tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

Els XIX premis de la indústria musical del directe compten amb un total de 38 nominats que opten a guanyar alguna de les deu categories que reconeixen les millors gires, les millors programacions musicals o l’artista revelació de la temporada 2020-2021, entre d’altres.

Els guanyadors de la XIX edició dels Premis ARC es coneixeran el 13 de desembre en un acte que se celebrarà a la Sala Barts de Barcelona, conduït per Ivan Labanda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: