Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca homenatja 25 parelles per les seves Noces d’Or

L’acte es va fer a l’Auditori del Vinseum i va servir per homenatjar les parelles que han fet 50 anys el 2020 i el 2021.

Aquest dimecres s’ha celebrat a l’auditori de VINSEUM l’acte de celebració de les Noces d’Or de les parelles de Vilafranca que han fet 50 anys de convivència els anys 2020 i 2021. L’any passat, a causa de la pandèmia de la COVID19 no es va poder celebrar aquest acte que cada any s’emmarcava en la Festa de la Gent Gran com a acte més destacat de la Setmana de la Gent Gran.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Regull, del regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, i de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, que han fet lliurament d’un record commemoratiu a cadascuna de les parelles.

Ramon Zaballa manifestava la intenció de l’Ajuntament de poder recuperar la festa de la Gent Gran, tan aviat com sigui possible i felicitava les parelles per haver sabut arribat als 50 anys junts.

Per la seva banda, l’alcalde també lloava la generació que celebra les noces d’or com a representants d’una societat que ha canviat molt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: