Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Torrelavit instal·la 2 punts de càrrega de vehicles elèctrics a la via pública

L’Ajuntament de Torrelavit instal·la 2 punts de càrrega de vehicles elèctrics a la via pública

En una primera fase aquests punts de càrrega seran gratuïts, però l’Ajuntament estudiarà en funció de la despesa que representin, cobrar als usuaris per el seu ús.

L’objectiu del govern és anar facilitant la transició energètica a la
ciutadania i adaptar també les instal·lacions municipals. Aquests punts de càrrega per a vehicles elèctrics endollables s’han ubicat a l’aparcament de la zona esportiva i al carrer Montserrat, al barri de la Pineda.

Aquest projecte forma part de tot un gruix d’actuacions que l’Ajuntament anirà executant al llarg del mandat per adaptar també les instal·lacions municipals per a la reducció de la despesa i la introducció de les energies renovables.

En la fase inicial aquests punts de càrrega seran gratuïts, i es farà un seguiment del seu ús. Segons l’alcalde de Torrelavit no es pot descartar que a mig o llarg termini, la recàrrega de vehicles tingui un cost per a l’usuari, en funció de la despesa que aquests punts generin a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: