Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol acollirà el recital poètic ‘Ungüents i poesia’

El divendres 26 de novembre se celebrarà el recital poètic ‘Ungüents i poesia’, amb una àmplia participació de poetes, a les 19h, a la Sala Kirchner de l’Agrícol.

Organitzat per la Secció literària de l’Agrícol es farà en motiu de la celebració del 25N-Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. L’acte comptarà amb un tast de vi, col.laboració de Caves J. Hill, a càrrec de la sommelier Mercè Torres Agulló. La participació de poetes és excepcional amb Mercè Bagaria, Lídia Gázquez, Eva Pérez Benages, Marta Pérez Sierra, Sandra Roig, Cèlia Sànchez-Mústic i Bàrbara Scuderi.

L’Agrícol se suma a la celebració del 25N per conscienciar i manifestar el seu rebuig contra les violències masclistes, contra qui les exerceixen i qui les silencien. Demana a les administracions que implementin polítiques públiques per posar fi a totes les violències masclistes i per garantir l’atenció, la recuperació i la reparació de les supervivents. Així mateix, exigeix que es legisli per tal que no hi hagi espai per a la impunitat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: