Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sala dels Trinitaris acull l’exposició ‘Sangro pero no muero’, dins dels actes del 25N

La sala dels Trinitaris acull l’exposició ‘Sangro pero no muero’, dins dels actes del 25N

Aquest divendres 19 de novembre, a les 7 de la tarda, la Sala dels Trinitaris obrirà portes aquesta proposta expositiva de l’artista Isa Sanz, que es podrà visitar fins a final d’any.

‘Sangro, pero no muero’, és un treball fotogràfic i de vídeo que explora el tema de la menstruació i els seus vincles amb la creació artística. 14 fotografies de gran format i dues peces audiovisuals de l’artista Isa Sanz que posen de manifest el poder i la força creativa de les dones lligat al poder i la força del cicle menstrual. Sanz explora artísticament el seu lloc en el món, com a dona, com a ser humà. Interessada en el cos, en el nu, en allò impermeable, en l’amor, la comunió entre el cos i l’intangible, en el ritual, en la dona, en l’home, en la unitat que hi ha darrera la dualitat, en l’infinit fora i dins nostre, en la connexió amb la Terra que ens sosté.

L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres comptarà amb una presentació a càrrec de la mateixa artista. El dissabte 11 de desembre, a les 7 de la tarda, la historiadora de l’art Marta Mantecón mantindrà un conversa amb Isa Sanz i tot seguit tindrà lloc una visita comentada a l’exposició.

L’exposició es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al dijous 30 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: