Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La projecció del documental ‘La Mami’ ha encetat els actes del 25-N a Vilafranca

La sala Zazie acollia la setmana passada la projecció, que va comptar amb la presència de la seva directora, Laura Herrero.

La projecció, organitzada per CineClub, era també el primers dels actes que es fa aquest any a Vilafranca al voltant del 25-N, el dia internacional contra la violència masclista. ‘La Mami’ és un relat visual, ètic, social i humà sobre la realitat de les dones que treballen en el mític cabaret Barba Azul de Mèxic.

Aquesta projecció s’emmarca també en el projecte “CONEGUDES (també) A CASA”, creat en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i consisteix en impulsar la itinerància d’una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes, a través de la productora Drac Màgic i en col·laboració de Cine Club Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: