Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La modificació del POUM del c/ Comerç bona pràctica en l’àmbit de la planificació urbanística

A l’Àgora d’Urbanisme 2021 la modificació del POUM ha estat seleccionada com a bona pràctica en l’àmbit de la planificació urbanística.

L’Ajuntament de Vilafranca ha estat convidat a participar a l’Àgora d’Urbanisme 2021, que organitzen anualment l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, per tal d’exposar la modificació del POUM de l’àmbit del carrer Comerç en el bloc “Transformacions urbanes en ciutats mitjanes”. L’acte va tenir lloc a la seu del COAC a Barcelona. La iniciativa municipal en l’àmbit del carrer Comerç va ser seleccionada com a bona pràctica en l’àmbit de la planificació urbanística i va rebre molt bona acollida i comentaris del públic assistent. L’exposició de la modificació el POUM va anar a càrrec de la cap de Serveis Urbanístics, Marta Martínez, de la Cap de Planejament i Habitatge, Eugènia Martínez, i des d’un punt de vista més polític del regidor d’Urbanisme, Francisco Romero. La visió municipal per al projecte del c/ Comerç passa per 2 components, resoldre la part de planejament per facilitar el desenvolupament del sector i el component d’injectar a través del Pla d’Intervenció Integral al Centre i el Carrer Comerç una inversió concreta que acompanyi el planejament i que serveixi per posar en valor aquest àmbit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: