Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Pinnae acull a Vilafranca la VI Trobada Anual de Fundacions Especials de Catalunya

La Fundació Pinnae acull a Vilafranca la VI Trobada Anual de Fundacions Especials de Catalunya

La trobada va servir per presentar l’informe anual de l’activitat de les fundacions especials catalanes, en referència a l’any 2020.

El passat 10 de novembre de 2021, la Fundació Pinnae, va acollir a la seva seu emblemàtica del Fòrum Berger Balaguer, la VI Trobada de Fundacions Especials que se celebra anualment convocada pel Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat.

La trobada va ser organitzada per la fundació penedesenca va ser presidida per Jordi Cabrafiga, secretari general del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat i el Martí Solé, president de la Fundació Pinnae. Van participar-hi responsables de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor, així com responsables de la Fundació Catalunya – La Pedrera, la Fundació Iluro, la Fundació Antigues Caixes Catalanes, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació 1859 Caixa Sabadell i la Fundació Pinnae, excusant la seva assistència la Fundació Antiga Caixa Terrassa.

La trobada va culminar amb la presentació de l’informe anual de l’activitat de les fundacions especials catalanes, en el que es presentaven els resultats de l’activitat del 2020. Aquestes fundacions van destinar un total de 53,3 milions d’euros a projectes d’obra social a Catalunya. Les hereves de les antigues caixes d’estalvi catalanes van realitzar un total de 91 projectes amb 415 actuacions repartides per tot el territori durant l’any 2020, la majoria de les actuacions previstes tot i les mesures contra la Covid19, però amb una menor despesa global executada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: