Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Molina ofereix un concert a Vilafranca acompanyat d’Izumi Kando a l’orgue de Santa Maria

Jordi Molina ofereix un concert a Vilafranca acompanyat d’Izumi Kando a l’orgue de Santa Maria

El cicle de concerts d’orgue, organitzat pels Amics dels orgues de Vilafranca, arriba a la seva segona cita amb un concert ben especial.

Aquest proper diumenge a dos quarts de set de la tarda, vigília de la festivitat de Santa Cecília, es podrà gaudir d’un recital de tenora i orgue a càrrec de Jordi Molina i Izumi Kando. Oferiran un programa festiu i eclèctic, d’una banda obres d’arrel catalana, com la interpretació en solitari de Jordi Molina del Cant dels ocells i per altra banda, peces interpretades per tenora i orgue o orgue sol de compositors europeus del segle XX. Jordi Molina és un referent de la tenora no tan sols a casa nostra sinó també en l’àmbit internacional. L’organista i compositora Izumi Kando, nascuda a Osaka i formada al Japó, Lió, Tolosa de Llenguadoc i Barcelona, resideix des dels anys 90 a Catalunya on exerceix d’organista titular de l’església evangèlica alemanya de Barcelona i de l’església parroquial de Sant Cebrià de Tiana. Com és habitual, el públic disposarà d’una pantalla gegant per poder veure l’organista durant el concert. Tindrà una durada màxima de 60 minuts. L’entrada és lliure, no cal reserva prèvia i se seguiran les mesures sanitàries vigents. Compta amb la col·laboració de les Parròquies de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: