Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Giovanna Rivero presenta ‘Tierra fresca de su tumba’ a Vilafranca

L’escriptora boliviana Giovanna Rivero ha presentat a Vilafranca el llibre de contes ‘Tierra fresca de su tumba’.

La presentació, organitzada per l’editorial penedesenca Candaya, tenia lloc dissabte al cafè Makondo de Vilafranca. Giovanna Rivero, que estava acompanyada per la professora i escriptora Conchi Hito, és una de les veus més interessants de la literatura llatinoamericana. A ‘Tierra fresca de su tumba’, Rivero planteja sis contes protagonitzats per éssers fronterers: pescadors, nenes abandonades, dones amb demència… que s’enfronten a la mort entesa des de múltiples perspectives.

Sis històries de foscor lluminosa que travessen el lector com una ferida però que al final ajuden a entendre les possibilitats de l’amor, la justícia i l’esperança.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: