Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Federalistes d’Esquerres ha analitzat la llibertat d’opinió en els mitjans de comunicació

Van organitzar una xerrada-taula rodona amb el títol ‘Mitjans de Comunicació, llibertat a Catalunya?’, que va tenir lloc a l’Escorxador de Vilafranca.

Els responsables de l’entitat a l’Alt Penedès es mostraven preocupats per l’objectivitat dels mitjans de comunicació a Catalunya, i per això van organitzar una conferència del periodista Manel Manchón, director de Lletra Global, per parlar sobre aquesta qüestió. Manchón considera que en els darrers anys la situació ha empitjorat i ha acabat afectant tant a mitjans públics com privats.

La conferència es va complementar amb una taula rodona en que van participar-hi la periodista vilafranquina Olga Aibar i el periodista de Cubelles Xavier Grau que van oferir un punt de vista més comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: