Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es constitueix la nova Colla Gegantera de Sant Sadurní que s’estrenarà aquesta Festa Major

Es constitueix la nova Colla Gegantera de Sant Sadurní que s’estrenarà aquesta Festa Major

La Colla Gegantera de Sant Sadurní celebra aquest dimecres 17 de novembre una assemblea oberta per donar-se a conèixer i explicar els seus objectius.

El col·lectiu actual, que s’ha constituït en forma d’associació, agafa definitivament el relleu a l’anterior grup de portadors que se’n van encarregar durant uns 30 anys en dues etapes diferents, i tenen la intenció de crear una colla oberta on les famílies senceres puguin participar de formes diferents.

Crear nous balls, noves figures, un grup de grallers propi o incorporar capgrossos i gegantons són alguns dels objectius que la nova Colla exposarà a l’assemblea per tal de poder oferir tasques i espais per a totes les edats i condicions dels futurs socis i sòcies. Les persones interessades en formar-ne part poden adreçar-se al correu:

Pel que fa als actes, la nova Colla arrencarà amb un repte engrescador com és l’organització d’una trobada de gegants el diumenge 28 de novembre emmarcada dins els actes de la Festa Major de Sant Sadurní i que servirà per commemorar el 80è aniversari de la parella de gegants del municipi, el Ferran i la Isabel, que van ser construïts l’any 1941.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: