Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta en el Ple mocions amb propostes feministes per avançar cap a una Vilafranca lila

El portaveu republicà, Pere Sàbat, assenyala que Vilafranca ha de plantejar totes les polítiques i totes les accions que dugui a terme incloent la perspectiva feminista.

Les propostes d’Esquerra Republicana es configuren des de l’ampliació de punts liles durant tot l’any, arrel del bon funcionament durant l’última Festa Major, a impulsar accions per acompanyar el dol perinatal i des d’accions urbanístiques per eliminar punts foscos o al·legacions a les ordenances fiscals per ajudar a famílies monoparentals, que majoritàriament estan formades per dones. Els republicans també anuncien un seguit d’al·legacions a les ordenances fiscals per tal d’avançar en una perspectiva feminista en aquest àmbit, per exemple amb bonificacions per a famílies monoparentals, ja que en la seva majoria són formades per dones.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: