Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes i alcaldesses reclamen que falten efectius dels Mossos a la comarca

Segons el Director General de la Policia, Pere Ferrer, hi ha hagut un increment d’efectius en els dos darrers anys i la propera tardor s’incorporaran de nous.

Aquest dijous a la tarda tenia lloc el darrer ple del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès en el que es van tractar temes destacats com la transició energètica o la seguretat ciutadana als 27 municipis que formen la comarca. Per aquest darrer motiu van convidar la plana major de Mossos d’Esquadra, entre ells, el Director General de la Policia, Pere Ferrer. El president del Consell d’Alcaldes, Cèsar Herraiz, explicava la reclamació que fan des de la comarca a nivell de seguretat.

El Director General de la Policia, Pere Ferrer, va respondre als alcaldes i alcaldesses que hi ha hagut un increment d’efectius en els dos darrers anys i la propera tardor s’incorporaran de nous.

Ferrer afegia que l’Alt Penedès és una comarca segura malgrat, molts cops, hi hagi una sensació d’inseguretat. Segons els mossos, aquesta sensació ve donada per les tipologies delictives més comuns a la nostra comarca: les ocupacions o el conreu de marihuana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: