Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El TSJC ha desestimat el recurs de l’Adrián Sas, condemnat a tres anys i mig de presó

A la sentència dictada ara fa un any l’Audiència de Barcelona el va considerar culpable d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i de lesions.

Els fets van passar a la manifestació de Barcelona per commemorar el primer any de l’1 d’octubre. Ara, la sala d’apel·lacions no ha admès el recurs de Sas i ha ratificat aquella sentència. La defensa insisteix a demanar l’absolució del jove vilafranquí i preveu recórrer el cas al Tribunal Suprem, mentre el grup de Suport a Sas ha convocat diversos actes de protesta. Avui, dimecres, es fan concentracions a diversos municipis, a Vilafranca a les vuit del vespre a la plaça de la Vila, i també han convocat una manifestació nacional a Vilafranca aquest dissabte a les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: