Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tenora Jordi Molina i l’organista Izumi Kando han ofert un excel.lent concert a Santa Maria

El cicle de concerts d’orgue, organitzat pels Amics dels orgues de Vilafranca, arribava a la seva segona cita aquest diumenge a la tarda amb un concert ben especial.

La vigília de la festivitat de Santa Cecília comptava amb un recital de tenora i orgue a càrrec de Jordi Molina i Izumi Kando. Oferien un programa festiu i eclèctic. Jordi Molina és un referent de la tenora no tan sols a casa nostra sinó també en l’àmbit internacional. L’organista i compositora Izumi Kando, nascuda a Osaka i formada al Japó, França i Barcelona, resideix des dels anys 90 a Catalunya on exerceix d’organista titular de l’església evangèlica alemanya de Barcelona i de l’església parroquial de Sant Cebrià de Tiana. Com és habitual, el públic disposava d’una pantalla gegant per poder veure els intèrprets durant el concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: