Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector del vi encara el futur amb optimisme i el de l’automòbil preveu uns mesos complicats

Després de gairebé dos anys de restriccions, molts sectors d’activitat encara en pateixen les conseqüències.

El sector del vi creu que l’any vinent serà el de la recuperació, mentre que el sector de l’automòbil no és tant optimista.

De mica en mica, cellers i elaboradors de vi recuperen una certa normalitat. El relaxament de mesures afavoreix la socialització. Això contribueix a l’augment el consum d’aquest producte. Les perceptives de cara a Nadal són bones, especialment pels escumosos. Tot i així, encara no s’han recuperat els nivells pre-pandèmia. Ho explica el director de la DO Penedès, Francesc Olivella.

En aquest sentit, el Josep Elias, propietari del celler Parató a El Pla del Penedès, també es mostra optimista de cara a Nadal.

Des de la DO Penedès esperen que aquest 2022 sigui l’any de la recuperació i de la tornada definitiva a la normalitat.

Les sensacions són ben diferents pel sector de l’automoció. En aquests moments, aconseguir un model de cotxe concret nou pot suposar mesos d’espera. Així ho explica l’Antoni Pérez, assessor comercial de Nikko Center.

De cara als propers mesos, les perspectives tampoc són bones.

Des del sector apunten que aquesta situació també repercuteix negativament a l’economia de cada una de les famílies dels professionals que es dediquen a tasques relacionades i vinculades i l’automoció.

Tant des del sector del vi com des del sector dels automòbils esperen que es torni el mes aviat possible que es torni a una certa normalitat i a nivells pre pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: