Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Ginestà obrirà la vuitena edició del Festival Musicveu

El festival tindrà lloc del 19 de desembre al 20 d’agost.

Aquesta setmana s’ha presentat la 8a edició del Festival Musicveu organitzat per la Fundació Pinnae. Un festival solidari que aplega 11 concerts amb grups musicals ben variats que es duran a terme a 9 espais del Penedès amb ànim de promoure la cultura musical en directe. El president de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, assenyala que és una proposta molt transversal.

El Musicveu destinarà els beneficis al Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències que promouen de les Associacions TIÁM i Llambrusca. Els seus presidents, Quim Mac i David Vizcaino agareixen l’aposta que ha fet la Fundació per el seu projecte. El festival portarà grups al Penedès com Ginestà, Orthemis Orquestra, Ol’Green, Elena Gadel i Marta Robles o els esperats The London Community Gospel Choir. Les entrades ja estan disponibles al web musicveu.cat i a taquilla al Fòrum Berger Balaguer en el seu horari de dijous a diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: