Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular La Gueralda de Vilafranca celebra el 7è aniversari de la seva obertura

La celebració s’allargarà durant tot aquest cap de setmana. Els actes es faran divendres i diumenge al Casal Popular i, el dissabte, la celebració tindrà lloc al Parc de l’1 d’Octubre.

Divendres hi haurà l’actuació del duet de versions Canonge, seguit de la Drag Atenea-Ortodoxa Apostòlica Grega.

Dissabte, al Parc de l’1 d’Octubre, les activitats començaran a les 10h: hi haurà tallers de música pels més petits a càrrec de l’Anna Roig i un joc de pistes organitzat pels escoltes. A les 12h, hi haurà el pregó de la festa, a càrrec del Sindicat de Llogateres del Penedès. Seguidament, començarà el vermut electrònic a càrrec de PD Soviet. Per dinar, s’ha organitzat un concurs de paelles i tot seguit hi haurà un xou d’improvisació teatral a càrrec d’Impro Con Limón. A les 19h començaran els concerts, amb el grup local Milky Lions, i seguit per un altre grup de versions de Rage Against The Machine. Finalment, a les 23h hi haurà dos grups de PDs locals: PD Parpel’s i PD Catz, que amenitzaran el final de festa.

Diumenge, de tornada al Casal Popular, tindrà lloc un vermut musical a càrrec dels PD Arrelades, mentre es pinta la façana del local, amb l’artista local Criszunk.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: