Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Capacitats 2021 porta a Cal Bolet l’obra de teatre ‘Boira a les orelles’

Es tracta d’un espectacle de creació col·lectiva de la cia. Els Pirates Teatre.

L’obra, que es representava divendres, explica la història de l’escenògraf de la companyia i la seva sordesa profunda, que es va confirmar quan tenia 5 anys. Ha estat la segona de les activitats programades per l’ajuntament de Vilafranca en el programa Capacitat, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que s’escau el 3 de desembre.

Boira a les orelles’ és un espectacle de petit format que aborda la diversitat funcional a través de l’experiència en primera persona de l’escenògraf. Els Pirates construeix l’espectacle en col·laboració amb l’associació Inclusivxs, que vetlla per garantir la inclusió de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la vida i s’ocupava de fer accessible aquesta funció teatral per a les persones amb sordesa, a través de la traducció a la llengua de signes al català. Durant la representació hi havia sobre titulació a càrrec de la Fundació Els Tres Turons i Passar Via, empresa d’inserció i també interpretació a la Llengua de Signes Catalana a càrrec d’Inclusivxs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: