Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 25 de novembre es lliurarà la beca del concurs IdeaVilafranca

Es tracta d’un concurs promogut per el PSC per afavorir la innovació entre els joves.

El dijous de la setmana vinent, a les set de la tarda, a l’Auditori del Vinseum, la primera edició del Concurs d’Innovació per a Joves “IdeaVilafranca” arribarà al seu clímax amb la cerimònia d’entrega de premis. L’acte serà conduït per Sergio Sánchez, organitzador del Concurs i membre de l’executiva socialista de Vilafranca. La presentació de la cerimònia serà a càrrec de l’actor Raül Ferré i de la periodista, Olga Aibar. El jurat del concurs en aquesta primera edició ha estat Marta Continente, directora d’Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Pericàs, coordinador de RH, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Foix Sogas, membre de l’executiva del PSC de Vilafranca i FranCisco Romero, expert en Smart Cities, 1r Secretari del PSC de Vilafranca i 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca. Tots han donat a conèixer els 10 finalistes que opten a guanyar la beca de1.500€ a la idea més innovadora per a la ciutat. Els criteris que s’han aplicat per a triar les idees han estat el grau d’innovació, la generació de sinergies, l’aplicabilitat de la idea a Vilafranca, i la viabilitat.

FranCisco Romero ha expressat la seva satisfacció per la repercussió que ha tingut aquesta primera edició del concurs i per la gran qualitat de les propostes que els joves han presentat.

El tinent d’alcalde ha volgut felicitar a tots els finalistes i ha valorat molt positivament les seves propostes.

L’organització del “IdeaVilafranca” considera un èxit aquesta primera edició i continuarà treballant de cara a la segona edició per fer del concurs un referent a Catalunya en aquesta matèria.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: