Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte Gelida celebra la onzena edició de la Funifira

Dissabte Gelida celebra la onzena edició de la Funifira

Aquest proper 6 de novembre arriba a Gelida una nova edició de la FUNIFIRA, centrada en la figura del Funicular, un dels elements turístics més emblemàtics del municipi.

En aquesta edició, encara marcada per la situació sanitària, es podrà gaudir durant un dia de diferents propostes per a totes les edats. La inauguració serà el dissabte a les 10 del matí al Centre d’Interpretació del Funicular. Enguany, la regidoria de Turisme destaca la incorporació d’un espectacle teatralitzat al Funicular durant el viatge per transportar a l’usuari a una altra època. A banda, destaquen, com a novetat, la incorporació al recorregut del trenet turístic l’explicació amb locució per conèixer els punts d’interès i els llocs emblemàtics de Gelida.

Les activitats familiars i per a un públic infantil també s’han ampliat aquesta edició. Al ja tradicional Trenet Solidari, s’han afegit diferents activitats com tallers, espai de jocs de taula, una excursió familiar per la Ruta dels Tresors i una gimcana digital per cercar ‘les claus del Funi’ i fer gaudir a tota la família.

Pel que fa a l’espai gastronòmic, punt on es podran degustar diferents productes d’elaboració del municipi i una mostra de vins, caves, cervesa artesana i most de la zona, aquest any estarà situat al Pavelló Poliesportiu Municipal. Per facilitar l’accés, aquest any, es pot fer reserva anticipada d’entrades per accedir al recinte mitjançant la web de Penedès Turisme a shop.penedesturisme.cat/cataleg/funifira-2021.

L’oferta de la FUNIFIRA la podeu consulta a la web de l’Ajuntament de Gelida a www.gelida.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: