Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cultura i Vinseum gestionaran la Casa de la FM amb la voluntat d’oferir un producte unificat

Aquest cap de setmana en les dues primeres jornades de portes obertes 1.100 persones han passat per l’equipament i han valorat molt positivament la proposta museogràfica.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Ricard Rafecas, i el president de Vinseum, Joan Tarrada, han explicat aquest acord al que han arribat les dues parts amb la voluntat de potenciar al màxim la difusió del patrimoni cultural de Vilafranca. Tarrada comentava que a banda de gestionar l’atenció al públic, des de Vinseum es donarà suport a la conservació de les peces i la museïtzació de l’espai.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, el regidor Ricard Rafecas apuntava que és opció que beneficia les dues parts però sobre tot Vila.

En aquest sentit, el cap del servei de Cultura Àngel Hom remarcava que calia explicar bé la Festa Major, i que entre les opcions que hi havia la de la gestió compartida amb Vinseum que finalment ha estat l’escollida s’ha valorat que garanteix també un millor coneixement del projecte.

En el cas del Vinseum també s’ha destacat l’optimització de recursos que representa aquesta gestió, i s’ha posat en valor el fet que amb aquest acord la Casa de la Festa Major s’integra també en les xarxes de museus de Catalunya a través de Vinseum.

La primera prova de foc ha estat aquest cap de setmana, i les sensacions han estat del tot positives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: