Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO de l’Alt Penedès debat l’actual moment social i econòmic en una assemblea a Vilafranca

Delegats del sindicat a la comarca han parlat sobre els reptes més immediats que té el territori, i de retruc tot el país, a partir de la crisi econòmica i social dels darrers mesos.

Amb la perspectiva sobre la taula d’abordar negociacions importants a nivell d’estat com ara la derogació de la reforma laboral o la reforma del sistema públic de pensions, des de CCOO s’estan fent assemblees arreu de Catalunya per tal d’exposar el seu posicionament i recollir sensacions dels delegats.

En aquest sentit, el secretari general del sindicat al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf Josep Maria Romero apuntava que s’està preparant una gran mobilització a nivell català per el proper mes de desembre per tal de lluitar per una millora dels salaris i la defensa dels serveis públics en uns moments marcats per les desigualtats socials i els canvis econòmics i socials que s’estan vivint.

A l’assemblea hi han participat 75 delegats de la comarca que han pogut parlar i escoltar propostes per tal de treballar al voltant de la crisi que l’Alt Penedès ha viscut a nivell de teixit industrial, de serveis, en relació al medi ambient o al manteniment de serveis públics. Una situació preocupant a nivell general, però que també ha tingut la seva concreció a la comarca, com recordava el coordinador comarcal de CCOO a l’Alt Penedès-Garraf Albert Rodríguez.

En la sessió hi va participar també Cristina Torre, secretària d’acció sindical de CCOO Catalunya, que va donar també un marc de visió més general davant d’aquestes situacions i les possibles respostes que s’hi poden donar des del sindicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: