Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la primera edició de l’Invisible, un mercat per promocionar el talent jove

“L’Invisible, la fira d’allò que no has vist” i tindrà lloc a les places de l’Oli i del Vall del Castell aquest proper dissabte durant tot el dia.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. A la fira hi haurà gairebé una trentena de joves que mostraran el seu talent, amb un total de 21 parades, a més d’un espai escenari on hi haurà actuacions musicals, de dansa i monòlegs. La fira també comptarà amb activitats paral·leles. Els paradistes del Mercat de la Carn, per exemple, oferiran Tastets al mercat. També hi haurà un tast de vins elaborats per joves a VINSEUM i hi col·laborarà l’Associació de comerciants Centre Vila, amb una quinzena d’aparadors de comerços associats al Centre Vila que acullen fins al 22 d’octubre, productes i obres de fins a 17 joves creadors participants a “L’Invisible” per difondre la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: