Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presenta prop d’una vintena d’al·legacions al Pla de Mobilitat

Els comuns creuen que ‘‘es tracta d’un pla ambiciós, però que li cal una mirada ampla i llarga’’.

Tal com recull el Pla de Mobilitat, a Vilafranca la meitat de la contaminació atmosfèrica la generen els vehicles particulars i comercials i més de la meitat dels desplaçaments dels vilafranquins dins del municipi es fan en cotxe. Per això, els comuns creuen que cal reduir l’ús del cotxe particular, afavorir els desplaçaments a peu i en bici i potenciar el transport públic. Des de la formació política apunten que el pla de mobilitat es queda curt en alguns aspectes. Per exemple, manifesten que li falta transversalitat amb la resta de regidories. També que cal assegurar el transport col·lectiu als polígons, el transport públic entre centres hospitalaris i la instal·lació d’una mena de metrobus que comuniqui les capitals comarcals de la vegueria.
Des de VeC, la Montse Romagosa lamenta que el pla no incorpori mocions que ja han estat aprovades pel ple de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: