Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 50 persones se sumen a la cassolada contra la pujada abusiva de la factura de la llum

Des del Sindicat de Llogateres veuen el futur molt cru, sobretot si no s’actua per a regular els preus dels lloguers i assegurar que tothom tingui accés a un habitatge digne.

El passat divendres el Sindicat de Llogateres de l’Alt Penedès va convocar una cassolada a la plaça de la Vila per protestar contra la pujada abusiva de preus de la llum. Una pujada que tal i com consideren des del sindicat «l’acaba pagant la classe obrera quan hauria de ser un servei garantit bàsic i universal». Un increment de preus històric que es va fent de manera gradual però que acabarà tenint serioses conseqüències, segons explicava Clara Sant des del sindicat.

Des del Sindicat de Llogateres veuen el futur molt cru, sobretot si no s’actua per a regular els preus dels lloguers i assegurar que tothom tingui accés a un habitatge digne. Durant la cassolada, que va aplegar una cinquantena de persones, es va llegir un manifest en contra dels preus abusius i dels desnonaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: